Podela reklamnog materijala

Vršimo podelu flajera i ostalog reklamnog materijala na teritoriji cele Srbije.
Saznaj više

Dizajn i štampa reklamnog materijala

Kao dodatne usluge vršimo dizajn i štampu po proverenim standardima sa visokim kvalitetom štampe.
Saznaj više

Lepljenje plakata / postera

Kao dodatne usluge vršimo lepljenje plakata i postera na izabranim reonima.
Saznaj više
Pouzdana marketinška agencija

FLYER & FRIENDS - Beograd

Najsigurnija Podela Flajera na teritoriji Republike Srbije. Kompletnu i preciznu logistiku realizujemo zahvaljujući višegodišnjem iskustvu sa velikim klijentima koji nam godinama ukazuju poverenje.
FLYER & FRIENDS

Ukratko

Naša agencija ima profesionalan pristup brojevima, broju kuća i broju poštanskih sandučića. Svakodnevnom analizom našeg poslovanja raspolažemo tačnim brojevima raspoloživih sandučića za sve reone i opštine na teritoriji grada Beograda i okoline. Takođe naše poslovanje širimo i na ostale gradove Srbije, svuda gde se stvara potreba za podelom reklamnog materijala.

U prilogu pored možete pogledati mapu pokrivenosti sa tabelarnim prikazom reona i broja sandučića na teritoriji grada Beograda sa okolinom.

Na osnovu dosadašnjeg višegodišnjeg iskustva razvili smo metode i kontrole kvaliteta pružene usluge i planiranja podele flajera.

Vršimo detaljnu podelu flajera, kako po gradu, tako i po prigradskim mestima, a sve to u veoma kratkom vremenskom periodu, propraćeno detaljnim izveštajima i kontrolom na terenu.

Iznesite nam Vaše zahteve, učinićemo sve da budu ispunjeni u što kraćem roku i po prihvatljivoj ceni. Profesionalnost, iskustvo, veliki broj zaključenih poslova i zadovoljstvo klijenata glavne su nam preporuke.

Ako mislite da ovakav vid direktnog marketinga može pomoći Vašem poslovanju, Vaš izbor treba da bude agencija FLYER & FRIENDS.

“Za sve ostalo što Vas interesuje budite slobodni i kontaktirajte nas.”

Podela reklamnog materijala u poštanske sandučiće

Mi znamo tačan broj poštanskih sandučića u svakom delu Beograda

Pored poštanskih sandučića vršimo takođe podelu flajera na auto brisače i lepljenje plakata, raspolažemo sa profesionalnim promoterkma i promoterima. Kao dodatne usluge vršimo dizajn i štampu po proverenim standardima sa visokim kvalitetom štampe.
Vrhunska logistika i višegodišnje iskustvo na polju deljenja marketinškog materijala

Sigurno i Pouzdano